Σκορδά – Λιάγκας: Έχουν… κροκόδειλο και στην Τήνο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ξεχωριστό είναι το φετινό καλοκαίρι για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, μιας και στην οικογένειά τους έχει προστεθεί και ο μόλις 2,5 μηνών γιος τους, Δημήτρης.

Το ζευγάρι, μαζί με τον 3χρονο Γιάννη και το νεότερο μέλος της οικογένειά του, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Τήνο.

Ο

φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! εντόπισε την 34χρονη παρουσιάστρια και τον 45χρονο παρουσιαστή σε παραλία του νησιού την ώρα που έκαναν το μπάνιο τους. Στην παρέα τους, όμως, είχαν και έναν… κροκόδειλο, που δεν είναι κάτι άλλο, παρά ένα φουσκωτό στρώμα με το οποίο παίζουν τόσο τα παιδιά, όσο και οι μεγάλοι!

«”Έχω τρελαθεί μαζί του, έχω πάθει έρωτα. Ο Δημήτρης μοιάζει σε μένα», φαίνεται να λέει συνέχεια η Φαίη Σκορδά, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε φίλη της οικογένειας στο περιοδικό, ενώ πρόσθεσε: «Ο Δημήτρης είναι ίδιος η Φαίη. Τα μάτια του έχουν το αμυγδαλωτό σχήμα που έχουν τα δικά της. Είναι πολύ ήσυχο και καλόβολο μωρό, δεν ταλαιπωρεί καθόλου τους γονείς του».

Το άρθρο Σκορδά – Λιάγκας: Έχουν… κροκόδειλο και στην Τήνο εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα