Σκέψεις για αγορά της Παιανίας

Την πρόθεση να καταθέσει προσφορά για την αγορά του προπονητικού κέντρου της Παιανίας, στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, εξετάζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» δε διαθέτουν δικό τους προπονητικό κέντρο και το γεγονός αυτό, προβληματίζει τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο, που αναζητά τη πιο συμφέρουσα λύση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα

«Πράσινη», ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση αγοράς για τις προπονητικές εγκαταστάσεις στην Παιανία.

Αυτή τη στιγμή, το «τριφύλλι» δίνει ένα πολύ μικρό αντίτιμο στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, όμως δεν υπάρχει σιγουριά σχετικά με το μέλλον και το κατά πόσο θα συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Έτσι λοιπόν, θα πρέπει να θεωρείτε δεδομένη η κίνηση αγοράς της Παιανίας, αλλά επειδή τα χρήματα που θα απαιτηθούν δεν υπάρχουν στο ταμείο, η πρόταση θα έχει ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής για την ΠΑΕ.

Αν η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν δεχτεί την πρόταση, ο κ. Αλαφούζος αναμένεται να προτείνει να συνεχισθεί η ενοικίαση για λίγους μήνες ακόμα, ώσπου να βρεθεί λύση που θα λύνει οριστικά το πρόβλημα και πιθανόν να είναι η κατασκευή ενός καινούριου προπονητικού κέντρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα