Σήμερα το… «τέλος του κόσμου» (+video)

Μπορεί η κουβέντα για το ότι σήμερα (Παρασκευή) στις 13:13 το μεσημέρι θα γίνει η συντέλεια του κόσμου να έχει βάλει κόσμο σε σκέψεις, ωστόσο η NASA είναι τόσο βέβαιη ότι θα… επιβιώσουμε και γι΄αυτό ανέβασε βίντεο στο youtube με τίτλο «Γιατί ο κόσμος δεν τελείωσε χθες» εξηγώντας ότι θα υπάρξει και 22η Δεκεμβρίου του 2012.

«Ένοχοι» για την κουβέντα περί… καταστροφής του κόσμου είναι οι Μάγιας και συγκεκριμένα το ημερολόγιό τους, το οποίο τελειώνει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012.

«Είναι

απλά το τέλος ενός κύκλου και η αρχή ενός νέου. Όπως ακριβώς στις 31 Δεκεμβρίου, το ημερολόγιο μας φτάνει στο τέλος του, αλλά ένα νέο ημερολόγιο για το επόμενο έτος αρχίζει την 1 Ιανουαρίου», αναφέρει ο Ντον Γέομανς, επικεφαλής του προγράμματος για τους αστεροειδείς της NASA στο Jet Propulsion Laboratory, σε ένα ξεχωριστό βίντεο στο YouTube. Σύμφωνα με το στόρι για το τέλος του κόσμου, ένας τεράστιος πλανήτης που ονομάζεται Νιμπίρου βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη.

Παρά τους όποιος καθησυχασμούς από τη NASA και επιστήμονες μυστικιστές και μη μεταβαίνουν σε ναούς των Μάγιας ελπίζοντας ότι θα είναι θεατές από «πρώτο χέρι» της γέννησης μιας νέας εποχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα