Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ινδία- 91 νεκροί και πολλοί τραυματίες (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ενενήντα ένας νεκροί ως τώρα και περισσότεροι από 150 τραυματίες είναι ο απολογισμός της σιδηροδρομικής τραγωδίας που έλαβε χώρα στις 3 περίπου τα ξημερώματα- τοπική ώρα , στη βόρεια Ινδία. Δεκάδες επιβάτες παραμένουν εγκλωβισμένοι ή αγνοούμενοι στα συντρίμμια των 14 βαγονιών που εκτροχιάστηκαν στα περίχωρα της βιομηχανικής πόλης Κανπούρ.

Τα σωστικά συνεργεία «δίνουν μάχες» αλλά οι φόβοι για αύξηση του αριθμού των νεκρών, ολοένα και φουντώνουν. Σύμφωνα με αξιωματούχο των σιδηροδρομικών μεταφορών, το τρένο ύψιστης ταχύτητας, ταξίδευε μεταξύ

της βορειοανατολικής πόλης Πάτνα και της κεντρικής πόλης Ιντόρε.

Ο πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι δήλωσε μέσω Twitter :«Ανείπωτη οδύνη λόγω του χαμού ζωών στον εκτροχιασμό της ταχείας Πάτνα – Ιντόρε. Οι σκέψεις μου είναι με τις οικογένειες που θρηνούν», ενώ τόνισε πως η υπόθεση ερευνάται εξονυχιστικά.

Από την άλλη, ο υπουργός Σιδηροδρόμων Σουρές Πραμπχού, ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά την παρακολούθηση των εξελίξεων, έκανε λόγο για επιβολή των αυστηρότερων ποινών στους υπεύθυνους της τραγωδίας καθώς ακόμη δεν είναι ξεκάθαρα τα αίτια.

Δείτε το video από τοπικά μέσα:

Το άρθρο Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ινδία- 91 νεκροί και πολλοί τραυματίες (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα