Σφοδρή συμπλοκή εμπόρων ναρκωτικών με αστυνομικούς – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σφοδρή συμπλοκή ενόπλων Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών με ομάδα αστυνομικών λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Βήσσανη, στην Ήπειρο

Ένας από τους ενόπλους αλλοδαπούς έπεσε νεκρός κι ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι. Σώθηκε σαν από θαύμα, όπως λένε οι συνάδελφοί του.

Στον τόπο της αιματηρής συμπλοκής οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρήκαν και κατέσχεσαν δύο πολυβόλα τύπου καλάσνικοφ και τέσσερις σάκους με περισσότερα από εκατό κιλά ναρκωτικών ουσιών.

Ο συνεργός ή οι συνεργοί του νεκρού διακινητή που

άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών, κατάφεραν μέσα στο σκοτάδι να απομακρυνθούν από το χώρο της αιματηρής συμπλοκής.

Ήδη όλη τη νύχτα ομάδες αστυνομικών τους αναζητούσαν στην ευρύτερη περιοχή.

Παράλληλα ενημερώθηκαν οι συνοριακές αρχές της Αλβανίας για την περίπτωση που ο η οι συνεργοί επιχειρήσουν να περάσουν και πάλι τα σύνορα της χώρας τους.

Λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Βήσσανη

Ήταν έξι το απόγευμα της Πέμπτης, όταν αστυνομικοί έκαναν πεζή περιπολία στην περιοχή που θεωρείται και «πέρασμα» αλλοδαπών εμπόρων ναρκωτικών.

Σε δύσβατη περιοχή αντελήφθησαν την κίνηση διακινητών και τους κάλεσαν να μείνουν ακίνητοι.

Εκείνοι, κατά τα ίδια στοιχεία, άνοιξαν πυρ με τα καλάσνικοφ και ακολούθησε πραγματική σφοδρή μάχη.

Οι αστυνομικοί που δέχονταν βροχή από σφαίρες από τα καλάσνικοφ των κακοποιών, ανταπέδωσαν τα πυρά με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ένας Αλβανός διακινητής.

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι, ενώ μία κίνηση ήταν αυτή που του γλίτωσε τη ζωή και η σφαίρα δεν τον βρήκε στο θώρακα.

Στην περιοχή που σημειώθηκε η ένοπλη αιματηρή συμπλοκή κατέφθασαν ισχυρές δυνάμεις και ανώτεροι αξιωματικοί της Γενικής αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, που συντόνιζαν τις κινήσεις των ομάδων των αστυνομικών και των συνοροφυλάκων στις έρευνες.

Το άρθρο Σφοδρή συμπλοκή εμπόρων ναρκωτικών με αστυνομικούς – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα