Σεπτέμβριος στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μετά από τις 14 επιτυχημένες συναυλίες τον Ιούνιο και Ιούλιο, ο Κήπος του Μεγάρου κάνει ένα μικρό διάλειμμα για τον Αύγουστο και δίνει ραντεβού με το κοινό για το Σεπτέμβριο με 6 ακόμα συναυλίες.

Έτσι, καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε 6 ακόμα συναυλίες μέχρι να κλείσει το πρόγραμμα για την καλοκαιρινή σεζόν και να δώσει τη σκυτάλη στο νέο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του 2014-2015.

Πιο συγκεκριμένα, ποδαρικό για το Σεπτέμβριο στον Κήπο κάνει ο Φοίβος Δεληβοριάς στις 05/09 με τραγούδια

από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και αγαπημένων δημιουργών, ενώ στις 10/09 ακολουθεί η Athena σε μια συναυλία γεμάτη με στοιχεία folk-rock, pop, jazz, κλασικής μουσικής αλλά και έντονα γνωρίσματα προερχόμενα από τις ελληνικές καταβολές της.

Με ιδιαίτερα χορευτική διάθεση, μας υποδέχεται ο Δώρος Δημοσθένους με τη συναυλία «Let’s swing again», στις 16/09, για να ακολουθήσει αμέσως μετά (18/09) η Marieta Fafouti and Band με τραγούδια του 3ου ακυκλοφόρητου άλμπουμ της αλλά και παλαιότερων γνωστών επιτυχιών της. Στις 20/09 στη σκηνή ανεβαίνει μια από τις πιο αγαπημένες νέες ερμηνεύτριες του κοινού, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώ η αυλαία του Κήπου κλείνει στις 27/09 με τη συναυλία του ανήσυχου και ονειροπόλου ερμηνευτή και τραγουδοποιού Μίλτου Πασχαλίδη που εξομολογείται «ποιοι… του λείπουν πιο πολύ».

Το άρθρο Σεπτέμβριος στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα