Σε «ρυθμούς» Μέταλιστ ο ΠΑΟΚ

Πλησιάζει η ημέρα των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ για τον ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη είναι σε «αναβρασμό» από το πρωί της Δευτέρας (29/7) προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά. Οι επιτελείς της UEFA θα ξεκινήσουν τις συσκέψεις τους και τις συναντήσεις τους με τους αρμόδιους του ΠΑΟΚ το μεσημέρι, ενώ

ακολούθως θα επιθεωρήσουν το γήπεδο της Τούμπας.

Εν τω μεταξύ όπως ενημερώνει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, το μεσημέρι (12:00) αναμένεται στο αεροδρόμιο της πόλης και η αποστολή της Μέταλιστ Χαρκίβ, την οποία θα συνοδεύουν περισσότεροι από 30 εκπρόσωποι του Τύπου 20 επίσημοι και μέχρι 200 φίλαθλοι, οι οποίοι έχουν εισιτήριο πρώτης κατηγορίας και σύμφωνα με την UEFA επιτρέπεται να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Τρίτης.

Το απόγευμα της παραμονής του πρώτου αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ είναι αφιερωμένο στις προπονήσεις των δύο αντιπάλων και τις καθιερωμένες συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα στις 17:30 θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ο προπονητής της ουκρανικής ομάδας Μίρον Μάρκεβιτς, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας και στη συνέχεια (18:00) η Μέταλιστ θα προπονηθεί στην Τούμπα (τα πρώτα 15 λεπτά ανοιχτά για τα ΜΜΕ).

Στις 18:30 θα ξεκινήσει η συνέντευξη Tύπου του τεχνικού του ΠΑΟΚ Χουμπ Στέφενς κι αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου (επίσης ανοιχτή στα ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά) πριν τον αγώνα της Τρίτης, ο οποίος όπως είναι γνωστό θα διεξαχθεί στις 21.00 (ΟΤΕ TV) κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για τα όσα συνέβησαν πριν την περυσινή αναμέτρηση με τη Ραπίντ Βιέννης. Αυτός θα είναι και ο πρώτος από τους τρεις αγώνες της ποινής κεκλεισμένων των θυρών που καλείται να εκτίσει ο ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα