Σε μπελάδες μπαίνει ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα (71-77) από την Λοκομοτίβ Κούμπαν

Σε μπελάδες μπαίνει ο Παναθηναϊκός μετά και τη χθεσινή ήττα στο ΟΑΚΑ από την Λοκομοτίβ Κούμπανα με 71-77 καθώς το επόμενο παιχνίδι πλέον με αντίπαλο την τουρκική Καρσίγιακα στη Σμύρνη, παίρνει χαρακτήρα τελικού για την πρόκριση.

Οι «πράσινοι» ήταν άστοχοι με 7 στα 22 τρίποντα, αλλά και από τη γραμμή των ελευθέρων βολών, ενώ έκαναν και 18 λάθη, παρουσιάζοντας μια κάκιστη εικόνα, μια εικόνα που

δεν επιτρέπεται σε τέτοιο επίπεδο. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός εξέφρασε πολλά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα, με τον προπονητή του Σάσα Τζόρτζεβιτς να μιλά για έλλειψη σεβασμού των διαιτητών προς την ομάδα του τριφυλλιού.

Από το ναυάγιο του Παναθηναϊκού ξεχώρισε ο Φέλντειν με 14 πόντους ενώ από την πλευρά των νικητών ο Ντιλέινι ήταν αυτός που έβαλε την υπογραφή του στη νίκη της ομάδας του με 23 πόντους.

Κορυφαίος από τους «πράσινους», που έχουν έντονα παράπονα από τα σφυρίγματα των διαιτητών στην τελευταία περίοδο, ο Τζέιμς Φελντέιν με 14 πόντους. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν κατάφερε να συνδυάσει με νίκη το νέο του άθλο, καθώς με τους 4 πόντους που σημείωσε απόψε εγκαταστάθηκε μόνος στην 8η θέση των κορυφαίων σκόρερ της Euroleague (μετράει 2.347 πόντους).

Από τη Λοκομοτίβ έλαμψε ο Μάκολμ Ντιλέινι, ο οποίος σημείωσε τους 20 από τους 23 πόντους του στην τρίτη περίοδο!

Τα δεκάλεπτα: 10-21, 29-33, 54-59, 71-77

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ράντοβιτς (Κροατία), Γκαρθία Γκονζάλεθ (Ισπανία), Σαχίν (Ιταλία)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς): Πάβλοβιτς 5, Γιάνκοβιτς 9, Φώτσης, Ραντούλιτσα 11, Φελντέιν 14, Διαμαντίδης 4, Γκιστ 11, Καλάθης 10, Κούζμιτς 7.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ντιλέινι 23, Σίνγκλετον 6, Ντρέιπερ 10, Κλαβέρ 13, Μπίκοφ, Βορόνοφ, Ζούμπκοφ 5, Φεζένκο 4, Μπρόεκχοφ 16.

Keywords
Τυχαία Θέματα