Σε αυτόνομο κτήριο των φυλακών Παππάς-Μιχαλολιάκος

Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος, Αντώνης Αραβαντινού, οι Νίκος Μιχαλολιάκος και Γιάννης Λαγός δεν πρόκειται να έχουν οπτική επαφή με τους άλλους κρατούμενους στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega συμπλήρωσε ότι οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

βρίσκονται σε αυτόνομο κτήριο και θα προαυλίζονται την ίδια ώρα, χωρίς ωστόσο να έρχονται σε επαφή με άλλους έγκλειστους, ενώ ανέφερε ότι όσο οι προφυλακισμένοι για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής είναι κάτω των 10, ο καθένας τους θα κρατείται μόνος του σε δικό του κελί. Στα κελιά επιτρέπεται να υπάρχει μόνο τηλεόραση, ενώ για τις επικοινωνίες τους με συγγενείς ή τους συνηγόρους τους οι κρατούμενοι θα χρησιμοποιούν καρτοτηλέφωνα.

Η ανθυπαστυνόμος μεταφέρθηκε στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα και ο «πυρηνάρχης» της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου και βρίσκεται κρατούμενος ο καθ' ομολογία δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς.

Συνεχίζονται οι απολογίες

Σήμερα (Παρασκευή) τη σκυτάλη στις απολογίες παίρνει η σύζυγος και η πεθερά του Γιώργου Ρουπακιά, οι οποίες εμφανίστηκαν ενώπιον του ανακριτή αυτοβούλως την Πέμπτη. Οι δύο γυναίκες είναι μεταξύ των κατηγορουμένων για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα