Σχεδίαζε επίθεση στη Νέα Υόρκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

Σάλο έχει προκαλέσει η σύλληψη ενός 25χρονου, ο οποίος φέρεται να σχεδίαζε επίθεση σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης σήμερα, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, για λογαριασμό των τζιχαντιστών.

Πρόκειται για τον Emanuel Lutchman, έναν Μουσουλμάνο, ο οποίος – σύμφωνα με τη Daily Mail- έχει νοητικά προβλήματα και κατηγορείται ότι σχεδίαζει επίθεση σε τοπικό εστιατόριο του Ρότσεστερ, στη

Νέα Υόρκη!

Σύμφωνα με τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί, ο 25χρονος είχε επαφές με τζιχαντιστή στην Συρία, ο οποίος τον προέτρεψε να σκοτώσει όποιον δεν είναι μουσουλμάνος.

«Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Έρευνας (FBI) εμπόδισε τον Emanuel Lutchman να σκοτώσει πολίτες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς», ανέφερε ένας ειδικός πράκτορας του FBI που έχει τεθεί επικεφαλής της έρευνας για την υπόθεση, ο Άνταμ Κόεν, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου.
«Το FBI εξακολουθεί να ανησυχεί για ανθρώπους στο εξωτερικό που χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο για να εμπνεύσουν πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής να διαπράξουν βίαιες ενέργειες εκεί όπου ζουν», προστίθεται στην ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Keywords
Τυχαία Θέματα