Σάσα Μπάστα – δεύτερο παιδί: «Έχω καθυστέρηση, μπορεί και να έρχεται»

Σε βραδινή της έξοδο συνάντησαν τη Σάσα Μπάστα οι ρεπόρτερ. Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως διατηρεί τη σιλουέτα της αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί. Η ίδια τόνισε ότι μπορεί και να είναι έγκυος, ενώ απάντησε και για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο που βρισκόταν στο ίδιο μαγαζί. Επίσης, μίλησε και για την συνάντησή της με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είδα κάτι. Είναι εδώ; Ούτε που τον είδα! Εκείνος με είδε; Μπράβο του, είμαι και δύο μέτρα!».

«Με το junk food ζω. Μου αρέσει, τι να κάνω; Είμαι αδύνατη, γιατί έχω μια κόρη πέντε χρονών. Θες να στη δανείσω; Στυλάκι θα γίνεις! Μπορεί και να έρχεται το δεύτερο παιδί. Δεν ξέρω, τι να σου πω. Είμαι σε καθυστέρηση, γι’ αυτό σου λέω. Θα το αποφασίσω και θα σου πω», συμπλήρωσε η Σάσα Μπάστα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasa Basta (@sasa_basta_)

Αυτός είναι ο σύντροφός της

Η φημισμένη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, Δημήτρης Κουσαθανάς, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 3 Δεκεμβρίου του 2018, όταν η τραγουδίστρια βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Λίγους μήνες νωρίτερα είχαν ανταλλάξει όρκους ζωής στο Ντουμπάι σε μια τελετή η οποία θεωρήθηκε ως πρώτος – ανεπίσημος γάμος τους. Τον Ιανουάριο του 2019, η Σάσα Μπάστα έφερε στον κόσμο την κόρη τους, ενώ τον Οκτώβριο του ίδιου έτους το ζευγάρι παντρεύτηκε (για τρίτη φορά) πραγματοποιώντας τον θρησκευτικό του γάμο μαζί με την βάφτιση της μικρής τους η οποία πήρε δύο ονόματα, Ειρήνη – Αλεξάνδρα.

Και τα δύο μυστήρια τελέστηκαν στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη στη Μύκονο όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο Δημήτρης Κουσαθανάς. Όπως αναφέρεται, η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας πλέον μπορεί να μην είναι σύντροφοι, όμως παραμένουν διαρκώς δίπλα στην 3,5 ετών κορούλα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάσα Μπάστα –, Έχω,sasa basta –, echo