Σάρωσε το «Get lucky» των Daft Punk σε iTunes-Sportify

Ρεκόρ με το «καλημέρα» για το νέο τραγούδι των Daft Punk, «Get Lucky», το οποίο σάρωσε σε Μεγάλη Βρετανία και Γαλλία. Το κομμάτι είναι από τον δίσκο-επιστροφή του γκρουπ, μετά από 8 χρόνια, με τίτλο «Random Access Memories», που αναμένεται να κυκλοφορήσει επισήμως στα δισκοπωλεία από τις 21 Μαΐου

του 2013.

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε στο Spotify, ακούστηκε ή παρακολουθήθηκε από τους χρήστες του διαδικτύου περισσότερες φορές από κάθε άλλο τραγούδι, μέσα σε χρονικό διάστημα 24 ωρών. Οι υπεύθυνοι της Σουηδικής ιστοσελίδας, δεν ανέφεραν συγκεκριμένα νούμερα ως προς το πόσοι ακριβώς χρήστες του διαδικτύου είδαν το βίντεο του νέου τραγουδιού, ωστόσο επιβεβαιώνουν πως οι Daft Punk έσπασαν το ρεκόρ, που προηγουμένως είχαν στη Μεγάλη Βρετανία οι Bastille (για το τραγούδι «Pompeii») και στην Αμερική ο Ράπερ Macklemore (για το τραγούδι «Thrift Shop»).

Το τραγούδι «Get Lucky» κατέχει ήδη την πρώτη θέση στο διαδικτυακό «κατάλογο» αγοράς και ακρόασης τραγουδιών, iTunes της εταιρίας Apple, για τους ακροατές και των δύο χωρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα