Σάρον Στόουν: «Είναι πολύ ακριβό να είσαι διάσημος»

Η Σάρον Στόουν γκρινιάζει που είναι διάσημη γιατί όπως περιέγραψε το να είσαι πλούσιος και γνωστός έχει δυσκολίες. Η Αμερικανίδα ηθοποιός, μιλώντας στο περιοδικό InStyle υπολογίζει ότι «αξίζει» 40 εκατομμύρια δολάρια. «Είναι πολύ ακριβό να είσαι διάσημη. Βγαίνεις για φαγητό, υπάρχουν 15 άνθρωποι στο τραπέζι και ποιος παίρνει τον λογαριασμό; Κάθε φορά φτάνει στα χέρια σου ένας λογαριασμός 3.000 δολαρίων» υποστήριξε η Στόουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη instylemagazine (@instylemagazine)

Ακριβές οι δημόσιες σχέσεις της Στόουν

Στην ίδια συνέντευξη η 65χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε στα αυξημένα έξοδά της για το σπίτι της και την ομάδα που τη στηρίζει, από όσους έχουν αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις μέχρι την ασφάλειά της. Ωστόσο η ίδια παραδέχθηκε ότι είναι τέλειο που δεν χρειάζεται πλέον «να βρω τελευταία στιγμή μια θέση σε πτήση της Delta». «Τουλάχιστον τώρα οι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι η Τζένιφερ Λόρενς δεν μπορεί απλά να μπει σε ένα αεροπλάνο, ούτε η Νικόλ Κίντμαν, ούτε η Σάρον Στόουν, ανεξαρτήτως του αν είναι σε γυρίσματα ταινίας ή όχι» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη instylemagazine (@instylemagazine)

Η αμοιβή για το «The Quick and the Dead»

Στην ίδια συνέντευξη η Σάρον Στόουν εξήγησε γιατί έδωσε 1 εκατ. δολάρια από την αμοιβή της στον Λεονάρντο ντι Κάπριο για να συμμετέχει στην ταινία του 1995, «The Quick and the Dead». «Ήθελα να είμαι σε μια μεγάλη ταινία, όχι μια ανόητη ταινία, οπότε ήθελα τους καλύτερους γύρω μου» είπε η Στόουν. Με αφορμή, μάλιστα, το ότι ένας παραγωγός της ταινίας της είχε πει ότι η απόφασή της να μοιράσει τα κέρδη της με τον 18χρονο τότε ντι Κάπριο ήταν ακατανόητη, η 65χρονη ηθοποιός σχολίασε ότι «αντιλαμβάνομαι ότι έστι σκέφτονται οι άνδρες. Αλλά η ομόκεντρη σκέψη δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο σκέπτονται οι γυναίκες».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάρον Στόουν, Είναι,saron stooun, einai