Σάντος: «Θα παίξουμε για τη νίκη κόντρα στη Ρωσία»

«Η Ελλάδα κατεβαίνει πάντα για τη νίκη. Έχει βαθιά πεποίθηση μέσα της ότι μπορεί να τα καταφέρνει πάντα. Αυτό θα κάνουμε και αύριο. Ανεξάρτητα από έδρα και αντίπαλο πάντα θέλουμε και παίζουμε για τη νίκη».

Το παραπάνω δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος, στη συνέντευξη πριν από τον αγώνα της Παρασκευής κόντρα στη Βοσνία.

Πιο αναλυτικά, ο Σάντος δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Θα είναι δύσκολο ματς μεταξύ δύο καλών ομάδων. Περιμένω να γίνει ωραίος αγώνας. Οι δύο ομάδες

ξέρουν ότι το ματς είναι πολύ σημαντικό. Όποια ομάδα κερδίσει θα φτάσει κοντά στην απευθείας πρόκριση στη Βραζιλία. Είναι σίγουρο ότι και η Ελλάδα και η Βοσνία θα χρειαστεί όλα τα όπλα για να φτάσει στη νίκη. Είναι καλές οι δύο ομάδες αλλά έχουν διαφορετικά στοιχεία τακτικής.

Όποιος έχει φόβο, το έχω πει πολλές φορές, να πάρει σκύλο. Σεβασμός, σίγουρα υπάρχει. Φόβος, όμως, δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση. Σεβασμός μόνο.

Για μένα το πιο σημαντικό είναι η ομάδα μας, το πως θα αντιδράσουμε και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι.

Δεν δίνω χαρακτήρα τελικού στον αγώνα. Είναι σίγουρο ότι είναι σημαντικό ματς γιατί μια νίκη δίνει μεγάλο πλεονέκτημα. Για μένα δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη Σλοβακία που κρατάει την τύχη στα χέρια της. Υπάρχουν άλλα 5 ματς και τα πάντα μπορούν να ανατραπούν. Έχουμε συνείδηση του πόσο δυνατό θα είναι το ματς.

Η Βοσνία έχει εξελιχθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Έχει φτάσει κοντά σε μουντιάλ και ευρωπαϊκό, αλλά αποκλείστηκε στα μπαράζ από την Πορτογαλία και τις δύο φορές. Έχει κάνει βήματα προόδου η Βοσνία και δεν είναι η ομάδα που ήταν πριν από 6 χρόνια. Έχουν έμπειρους παίκτες αλλά εγώ πιστεύω 100% στους δικούς μου παίκτες. Ξέρω καλά τους ποδοσφαιριστές μου και πως θα δώσουν τα πάντα. Ξέρω πως μαζί με την καρδιά θα βάλουν και μυαλό.»

Keywords
Τυχαία Θέματα