Σάντος: Η χειρότερη περίοδος που βιώνει η ομάδα μετά από 111 χρόνια

Γράφει ο Κωνσταντίνος ΚαραμάνογλουΤελειόφοιτος Sport Management

Ολοκληρώθηκε και επίσημα το πρωτάθλημα της Βραζιλίας το οποίο και ήταν ένα από τα πιο συναρπαστικά των τελευταίων ετών με την Παλμέιρας να είναι τελικά αυτή που πανηγύρισε με 70 βαθμούς το τρόπαιο, έχοντας για πρωταγωνιστή το νέο μεγάλο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης, Έντρικ.

Πλην της Παλμέιρα, όλη η προσοχή έχει πέσει και στην Σάντος καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία μετά από 111 χρόνια από την ίδρυσή της υποβιβάστηκε στην 2η κατηγορία της Βραζιλίας!

Έπιασε
πάτο

Η Σάντος είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Λατινικής Αμερικής της οποίας τη φανέλα έχουν φορέσει στο παρελθόν οι Πελέ και Νεϊμάρ έχοντας, μεταξύ άλλων, στην πλούσια τροπαιοθήκη της 8 πρωταθλήματα Βραζιλίας και 3 Copa Libertadores.

Η βραζιλιάνικη ομάδα τερμάτισε στην 17η θέση του του βαθμολογικού πίνακα με 43 βαθμούς χάνοντας μάλιστα τη μάχη της παραμονής για μόλις 1 βαθμό.

Σκηνές χάους στην Βραζιλία

Με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, παίκτες αλλά και οπαδοί ξέσπασαν σε κλάματα, όμως τα πράγματα ξέφυγαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά κυρίως μετά το ματς με σοβαρά επεισόδια στην πόλη γύρω από το γήπεδο, το Βίλα Ντελ Μίρο, βάζοντας φωτιά σε αυτοκίνητα και προκαλώντας υλικές ζημιές.

Scènes de chaos après la relégation de Santos cette nuit. pic.twitter.com/CsBxelbEvy

— Actu Foot (@ActuFoot_) December 7, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάντος, 111,santos, 111