Σάλος! Ο παπάς που κήδεψε τον πατέρα της Πάολα ανέβασε photos και video στο Facebook!

Χθες πραγματοποιήθηκε στη Συκιά Χαλκιδικής η κηδεία του πατέρα της Πάολα που «έφυγε» από τη ζωή στα 55 του χρόνια νικημένος από τον καρκίνο. Η Πάολα ήταν ράκος και στο πλευρό της είχε τη μητέρα της, την κόρη της και τον πρώην σύζυγό της, Φώτη Ζογγλοπίτη. Στην κηδεία βρέθηκαν και οι συνεργάτες της, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα και ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Το απίστευτο είναι πως ο ένας από τους δύο παπάδες που τον κήδεψαν, ο Νικόλαος, δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες, που τραβούσε την ώρα της ταφής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Οι δημοσιεύσεις του προκάλεσαν την οργή όσων είδαν τις πρώτες φωτογραφίες, ανάμεσά τους και αυτή που η Πάολα αποχαιρετά με ένα φιλί τον πατέρα της και το πρώτο βίντεο που έβαλε και τα απέσυρε.

Αργότερα το βράδυ ανέβασε και δεύτερο βίντεο από την ώρα της ταφής. Τραβούσε όλο τον κόσμο, έκανε και 360 μοίρες στροφή το τηλέφωνο για να τραβήξει και αυτούς που ήταν πίσω του. Ένας από τους παρευρισκόμενους που αντιλήφθηκε τι συμβαίνει έγειρε τόσο για να μην τον παίρνει η κάμερα που παραλίγο να πέσει αλλά ο παπάς δεν πτοήθηκε, ολοκλήρωσε το γύρισμα και έστρεψε ξανά την κάμερα προς την ταφή.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι φυσικά επεξεργασμένες.

(Φωτογραφίες από gossip-tv.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα