Σάλος με τις γυμνές φωτογραφίες των celebrity που διέρρευσαν στο διαδίκτυο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Όλο και περισσότερες ολόγυμνες φωτογραφίες πασίγνωστων σελέμπριτι όπως οι Jennifer Lawrence, Rihanna, Kate Upton και Gabi Grecko, αλλά και άλλες πολλές βγαίνουν στη δημοσιότητα από διάφορες ιστοσελίδες.

Το φωτογραφικό υλικό προέρχεται από τα κινητά των διάσημων κυριών και είναι ερασιτεχνικές φωτογραφίες, που έχουν βγάλει είτε με τους συντρόφους τους είτε με τις φίλες τους και τις υπέκλεψαν χάκερ από τα κινητά τους, μάρκας iphone.

«Είναι τόσο ενοχλητικό και δυσάρεστο να βλέπουμε πώς κάποιοι παίρνουν στα χέρια τους την ιδιωτική ζωή σου» σημείωσε στο Twitter η ηθοποιός Jennifer Lawrence και απειλεί με αγωγές.

Η διαρροή φέρεται να προκλήθηκε από τους λογαριασμούς ορισμένων επωνύμων στο iCloud. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εσωτερικής έρευνας του τεχνολογικού κολοσσού της Apple, που διήρκησε 40 ώρες, από αυτή την «στοχευμένη επίθεση» εκτέθηκαν σε κίνδυνο μόνο ορισμένοι λογαριασμοί επωνύμων αλλά δεν εντοπίστηκαν ενδείξεις παραβίασης στο αποθηκευτικό σύστημα iCloud.

Το πρόβλημα, σύμφωνα με τους ειδικούς φέρεται να προκλήθηκε από τον ιό με τίτλο «ibrute» ο οποίος εκμεταλλεύθηκε μια αδυναμία στην εφαρμογή «Find my iPhone». Ο iBrute δημιουργήθηκε το 2009 όταν διέρρευσαν 32 εκατομμύρια ονόματα χρηστών και κωδικοί ασφαλείας με τους δημιουργούς του να καταλήγουν στους 500 πιο συνηθισμένους συνδυασμούς τους οποίους δημοσίευσαν σε ειδικές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο.

Πιθανότατα, λοιπόν, αυτό που κατάφεραν οι άγνωστοι μέχρι στιγμής χάκερς με τη χρήση του ιού, ήταν να βρουν τους κατάλληλους κωδικούς δοκιμάζοντας συνεχώς νέες πιθανές «λύσεις» μέχρι να βρουν την κατάλληλη και να αποκτήσουν έτσι πρόσβαση σε προσωπικές φωτογραφίες ηθοποιών και άλλων διασημοτήτων.

Το άρθρο Σάλος με τις γυμνές φωτογραφίες των celebrity που διέρρευσαν στο διαδίκτυο εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Αναζητήσεις
jennifer lawrence γυμνες
Τυχαία Θέματα