Ρουκέτες Σκουρλέτη-”Δεν είστε άξιοι να κυβερνάτε…”!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δριμύτατη επίθεση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη κατά της κυβέρνησης σήμερα το πρωί και μάλιστα με εξαιρετικά βαρείς χαρακτηρισμούς.

Ο κ. Σκουρλέτης διακρίνει έλλειψη αξιοσύνης από την πλευρά της κυβέρνησης για να κυβερνά…

«Δεν είναι συνομιλητής μας η τρόικα, και αν δεν το έχετε καταλάβει αυτό, είστε ανάξιοι να κυβερνάτε», σημείωσε.
Μιλώντας, μάλιστα, σε πρωινή τηλεοπτική

εκπομπή, είπε πως «δεν αμφισβητείται το σχέδιο, η ουσία της πολιτικής, αλλά οι μέθοδοι που θα ακολουθηθούν για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι, αυτό όμως δεν είναι διαπραγμάτευση» διευκρίνισε. Το θέμα είναι «να μην γίνουν απολύσεις» και όχι ποιοι από τους δημοσίους υπάλληλους τελικά θα απολυθούν για «καλοκαιρινό ορντέρβ».
«Όταν οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι αμφισβητούν την τρόικα, όταν η Wall Street Journal είπε στο ΔΝΤ «ζητήστε συγγνώμη για την Ελλάδα», εσείς εξακολουθείτε να επιμένετε σε μια εγκληματική πολιτική».
«Το Μνημόνιο πάει να γίνει καθεστώς», σημείωσε ακόμη ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε πως «η κυβέρνηση είναι όμηρος των επιλογών της, η παρουσία της στον κυβερνητικό θώκο κάνει κακό τη στιγμή μάλιστα που δεν θέλει να προσφύγει στο λαό».

Το άρθρο Ρουκέτες Σκουρλέτη-”Δεν είστε άξιοι να κυβερνάτε…”! εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα