Ρώμη: Ξέσπασε σάλος για το πιο «άθλιο» δέντρο στην Ευρώπη (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο ήταν αφορμή να ξεσπάσουν αντιδράσεις στη Ρώμη, αλλά και να τα «βάλουν» με την δήμαρχο Βιρτζίνια Ράτζι, για την επιλογή του στολισμού.

Το δέντρο που στήθηκε από το δήμο στην πιάτσα Βενέτσια, ήταν στολισμένο πολύ φτωχά, κάτι που φαινόταν ακόμη πιο άσχημο λόγω του μεγάλου μεγέθους. Το διαδίκτυο γέμισε με επικριτικά σχόλια, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που κατηγόρησαν την Ράτζι για «λιτότητα», μια άποψη που υποστηρίζει το κίνημα των 5 αστέρων από όπου προέρχεται.

Ως γνωστόν, ο Μπέμπε Γκρίλο υποστηρίζει πως η καθημερινότητα μπορεί να είναι «γιορτινή», χωρίς περιττά έξοδα.
«Θα ήταν καλύτερο να μην είχατε βάλει τίποτα αντί για αυτόν τον τρόμο. Και μετά αναρωτιέστε γιατί οι τουρίστες δεν επιλέγουν τη Ρώμη» ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά μηνύματα στο Facebook.

Ύστερα από όλον αυτό τον σάλο, η Ράτζι αναγκάστηκε να αλλάξει το δέντρο, χωρίς ωστόσο να κάνει και κάποια μεταμόρφωση. Ένα αστέρι στην κορυφή και λίγα περισσότερα λαμπιόνια, δεν ικανοποίησαν τους πολίτες που συνέχισαν την κριτική.

Το μετά:

«Τουλάχιστον προηγουμένως είχαμε το πιο άσχημο δέντρο στην Ευρώπη, τώρα έχουμε ένα δέντρο όπως όλοι οι άλλοι», έγραψε κάποιος στο διαδίκτυο, με τους περισσότερους να συμφωνούν.

Δείτε το video:

Το άρθρο Ρώμη: Ξέσπασε σάλος για το πιο «άθλιο» δέντρο στην Ευρώπη (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα