Ρόδος: Καταγγελία 21χρονης Σουηδέζας για βιασμό

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με τις μνήμες από τα όργια Σουηδών τουριστών σε μπαρ της Ρόδου να είναι ακόμη νωπές, μια 21χρονη Σουηδέζα τουρίστρια κατήγγειλε στην αστυνομία πως βιάστηκε από έναν άγνωστο.

Η 21χρονη τουρίστρια εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και κατήγγειλε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες ένας άγνωστος την εξανάγκασε σε συνουσία παρά τη θέλησή της μέσα στην τουαλέτα ενός μπαρ στην οδό Ορφανίδου.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του φερόμενου ως δράστη που αναζητείται, αλλά ταυτόχρονα ζήτησαν να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση η νεαρή Σουηδέζα για να διαπιστωθεί αν ευσταθεί η καταγγελία της ή πρόκειται για μια από τις εκατοντάδες αλλοδαπές που ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα βιασμού για να εισπράξουν αποζημιώσεις από ασφαλιστικές εταιρείες στις οποίες ασφαλίζονται πριν αναχωρήσουν για διακοπές στο εξωτερικό.

Πάντως, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η νεαρή τουρίστρια διασκέδαζε με έναν άγνωστο σε μπαρ του νησιού, ενώ στη συνέχεια πήγαν μαζί στην τουαλέτα…

Το άρθρο Ρόδος: Καταγγελία 21χρονης Σουηδέζας για βιασμό εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα