Ραμόν – Ολυμπιακός: Ο ΟΣΦΠ απέκτησε τον παίκτη της Φλαμένγκο

Ο Ολυμπιακός βρήκε τον αριστερό μπακ που έψαχνε στην αγορά στο πρόσωπο του Ραμόν της Φλαμένγκο. Μετά τον Ρόντινεϊ, ο Ολυμπιακός πήρε κι άλλον παίκτη από τη Βραζιλιάνικη ομάδα. Ο λόγος για τον Ραμόν, τον 22χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, ο οποίος ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του στην Ευρώπη. Καθώς η συμφωνία είναι στην τελική ευθεία, ο Ραμόν αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως ως «κόκκινος» παίκτης του  Ολυμπιακού

τις επόμενες ώρες, με τη Φλαμένγκο να παίρνει μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης, μιας και πρόκειται για έναν παίκτη με προδιαγραφές.

Η χρηματιστηριακή του αξία είναι 2,5 εκατ. ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι εκεί εκτιμάται πως κινήθηκε και η μεταγραφή, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για «χρυσό συμβόλαιο». Σημειώνεται ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ραμόν αγωνιζόταν ως δανεικός στην Μπραγκατίνιο το 2022 και επέστρεψε τον χειμώνα στη Φλαμένγκο, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται στην Αθήνα, για να ενταχθεί στην ομάδα των «κόκκινων». Ο Ραμόν που έπαιζε το 2022 δανεικός στην Μπραγκατίνιο και επέστρεψε τον χειμώνα στη Φλαμένγκο αναμένεται τις αμέσως επόμενες μέρες στην Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα