Ψάχνουν τον Μπεν σε καταυλισμό ρομά στον Τύρναβο

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση για διεξήχθη την Τετάρτη σε οικισμό ρομά στον Τύρναβο Λάρισας για τον εντοπισμό του Μπεν Νίνταμ, που εξαφανίσθηκε πριν πριν από 22 χρόνια στην Κω.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, η επιχείρηση διεξήχθη έπειτα από σχετική ενημέρωση που είχε η ΕΛ.ΑΣ, πως σε οικισμό ρομά ΡΟΜΑ στον Τύρναβο ζει ένας νεαρός, ψηλός, ξανθός με γαλανά μάτια.

Η περιγραφή της φυσιογνωμίας κινητοποίησε την αστυνομία

καθώς μοιάζει με το σκίτσο που έχει φτιάξει η Σκότλαντ Γιάρντ και απεικονίζει πως θα ήταν σήμερα ο Μπεν.

Ομάδα αστυνομικών πήγε χθες το πρωί στον οικισμό όπου και συνάντησε το νεαρό, που φέρεται επίσης να έχει την ίδια ηλικία με τον αναζητούμενο Μπεν.

Όμως, όταν το απόγευμα επέστρεψαν στον οικισμό οι αστυνομικοί, ο νεαρός δεν ήταν εκεί. Ωστόσο, σήμερα το πρωί προσήλθε οικειοθελώς στην αστυνομία όπου και έγινε λήψη βιολογικού υλικού.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών διεξήχθη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό για τον εντοπισμό ενός νεαρού ρομά, Ρουμάνου, ο οποίος εμφανιζόταν σε βίντεο, το οποίο έκανε το γύρο του κόσμου καθώς η ομοιότητα του νεαρού με το σκίτσο της Σκότλαντ Γιάρντ ήταν μεγάλη. Τελικά, ο νεαρός εντοπίστηκε, υποβλήθηκε σε εξέταση DNA αλλά όπως αποδείχθηκε δεν ήταν τελικά ο Μπεν Νίνταμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα