Ψάχνουν και τον άλλον απαγωγέα του Καραμολέγκου

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του τρίτου ατόμου που πήρε μέρος στην απαγωγή του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου την Τρίτη το βράδυ στην οδό Κλεισθένους στον Γέρακα.

Αστυνομικές έρευνες γίνονται, με τη συνδρομή του επιχειρηματία, στα Μεσόγεια, καθώς εικάζεται ότι εκεί βρίσκεται το κρησφύγετο που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί, άλλα και στα βόρεια προάστια, οπού εντοπίστηκε παρατημένο

το αυτοκίνητο του επιχειρηματία.

Βασιζόμενοι στα στοιχειά που έχουν στα χέρια τους, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν στην υπόθεση να εμπλέκονται ακόμη δύο άτομα.

Εγκέφαλος της απαγωγής φέρεται να είναι ο 37χρονος υπήκοος Μολδαβίας, ο οποίος πείσθηκε από τον αρτοβιομήχανο να τον αφήσει ελεύθερο και παραδόθηκε μόνος του χθες το απόγευμα στο Α.Τ. Κερατεας.

Σύμφωνα με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, οι δράστες ήταν ερασιτέχνες μεν, επικίνδυνοι δε. Όπως επισημαίνεται, καθοριστική για τον τερματισμό της περιπέτειας ήταν η πίεση που ένιωσε ο 37χρονος απαγωγέας όταν ο κ. Καραμολέγκος τον έπεισε πως οι υπόλοιποι συνεργοί του τον έχουν εγκαταλείψει ή έχουν ήδη συλληφθεί με αποτέλεσμα να είναι θέμα χρόνου και η δική του σύλληψη.

Μετά τις 5 το απόγευμα αναμένεται να μεταφερθούν στον εισαγγελέα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οι δυο συλληφθέντες, οι οποίοι κρατούνται από χθες στη ΓΑΔΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα