Προβλήματων συνέχεια στο Mega- Αβέβαιο το μέλλον

Τα προβλήματα διαρκώς μεγαλώνουν και οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα εδώ και καιρό.

Σειρά είχε η Digea η οποία απέστειλε προειδοποιητική επιστολή στο MEGA, στην οποία αναφέρεται ότι από την 1η Μαΐου σταδιακά θα υποβαθμίζεται το τηλεοπτικό σήμας, και θα φτάσει στην οριστική διακοπή, λόγω χρεών τους τελευταίους έξι μήνες

Στην τηλεοπτική αγορά ήδη κυκλοφορεί το ότι το MEGA

οδηγείται αναπόφευκτα στο λουκέτο από τη στιγμή που η κυβέρνηση προχωρά στον διαγωνισμό για τις τέσσερις άδειες και προϋπόθεση για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό για τις άδειες αποτελεί οι υποψήφιοι να είναι ενήμεροι σε ό,τι αφορά τις δανειακές τους υποχρεώσεις, κάτι που δεν συμβαίνει στην περίπτωση του Mega.

Δεν μεταδόθηκε το αποψινό δελτίο ειδήσεων

Σε κυλιόμενες στάσεις εργασίας από σήμερα Τετάρτη ως την ερχόμενη Δευτέρα 9 Μαϊου προβαίνουν οι εργαζόμενοι του Mega ζητώντας τα δεδουλευμένα τους. Έχοντας πληρωθεί μόνο μέρος του μισθού τους για το μήνα Μάρτιο, αποφάσισαν από σήμερα και τις επόμενες ημέρες να πραγματοποιούν κυλιόμενες στάσεις εργασίας στις ενημερωτικές ζώνες του προγράμματος του σταθμού.

Τέλος, έχει οριστεί συνάντηση των εργαζομένων την ερχόμενη Δευτέρα το μεσημέρι για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα