Προβληματισμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό μετά το σερί αρνητικών εμφανίσεων

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

-του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Μετά τις δυο σερί ισοπαλίες απέναντι σε Πλατανιά Χανίων και Λεβαδειακό, υπάρχει έντονος προβληματισμός στις τάξεις του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι», δεν ανησυχούν για τα αποτελέσματα αυτά, αλλά με τον τρόπο που ήρθαν. Και στις δυο πρώτες αγωνιστικές, ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, δημιούργησε πολλές φάσεις, και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Όσον αφορά τον χθεσινό αγώνα, η κόκκινη

κάρτα σίγουρα ήταν πρόβλημα, αλλά ακόμα και μέχρι τη στιγμή της αποβολής, ο Παναθηναϊκός δεν παρουσίασε κάτι αξιόλογο στο γήπεδο.

Σαν να μην του έφταναν όλα αυτά, το «τριφύλλι» θα χάσει έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες του, καθώς μεγάλες είναι οι πιθανότητες για τον Κάρλος Ζέκα να μετακομίσει στην Κοπεγχάγη.

Προβληματισμένοι αλλά και αισιόδοξοι παρουσιάζονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα εκμεταλλευτεί την διακοπή των εθνικών ομάδων, κι έτσι θα δουλέψει περισσότερο ώστε να παρουσιαστεί καλύτερη εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ο Παναθηναϊκός, με αυτές τις δύο σερί ισοπαλίες, έφτασε τους 0 βαθμούς στην βαθμολογία, καθώς είχε τιμωρηθεί και ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2.

Το άρθρο Προβληματισμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό μετά το σερί αρνητικών εμφανίσεων εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα