Πρώτος ο Χάμιλτον στο Grand Prix του Μεξικού(video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Λιούις Χάμιλτον με Mercedes κέρδισε το Grand Prix του Μεξικού και μείωσε στο -19 τη διαφορά από τον πρωτοπόρο, Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος, ενώ τρίτος αναδείχτηκε επεισοδιακά (δείτε γιατί στο παρακάτω βίντεο) ο Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari.

Ο Χάμιλτον δεν «παραδίνει τα όπλα» κι εξακολουθεί να μάχεται για τον τίτλο ενώ απομένουν δύο γκραν πρι

για το φινάλε της περιόδου (Βραζιλία 13/11, Αμπου Ντάμπι 27/11).

Πάντως, ο Ρόσμπεργκ αν πάρει τη νίκη στο επόμενο Grand Prix στην πίστα του Ιντερλάγκος της Βραζιλίας, τότε θα κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο, κάτι που άλλωστε μπορεί να πετύχει και εφόσον πάρει την 2η θέση στους δύο εναπομείναντες αγώνες.

Στο βάθρο βρέθηκε και ο Σεμπάστιαν Φέτελ, παρότι αρχικά την τρίτη θέση κατάκτησε ο Μαξ Φερστάπεν με Red Bull. Κι αυτό γιατί λίγο πριν από το φινάλε, ο Ολλανδός προέβη σε «παράνομη» διατήρηση της πρωτοπορίας αγνοώντας την εντολή της ομάδας του να παραχωρήσει την θέση του στο Γερμανό. Τελικά στον Φερστάπεν επιβλήθηκε ποινή πέντε δευτερολέπτων και υποχώρησε στην πέμπτη θέση, πίσω από τον Φέτελ που ανέβηκε στο βάθρο με Ferrari και τον Ρικιάρντο με Red Bull.

Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι: Ραϊκόνεν (Ferrari), Χούλκενμπεργκ (Force India), Μπότας, Μάσα (Williams) και Πέρες (Force India).

Το άρθρο Πρώτος ο Χάμιλτον στο Grand Prix του Μεξικού(video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα