Πρωτιά στις ΗΠΑ για το ΝΟΚΙΑ Lumia 900!

Την πρωτιά καταλαμβάνει το νέο Nokia Lumia 900 της AT&T, αν και λανσαρίστηκε εν μέσω διακοπών (Πάσχα) στην Αμερική, κάτι που σημαίνει ελάχιστη διάθεση από φυσικά καταστήματα, κατάφερε να σημειώσει ικανοποιητικές πωλήσεις στα διαδικτυακά καταστήματα.

Αν και ούτε η AT&T ή η Nokia ανακοίνωσαν έναν σαφή αριθμό πωλήσεων ως τώρα, η μαύρη και η θαλασσί εκδοχή του Lumia 900 καταλαμβάνουν τις

δυο πρώτες θέσεις στα charts των best-sellers συσκευών, τουλάχιστον σε ένα διαδικτυακό κατάστημα.

Αυτό μπορεί φυσικά, να επιφέρει μειώσεις στην τιμή του, μιας και η τιμολόγηση της AT&T μοιάζει ελπιδοφόρα γι'αυτή, αλλά το αντίθετο για τους πελάτες! Πιο συγκεκριμένα, σε διετές συμβόλαιο η AT&T το προσφέρει στα 99,99 δολάρια, ενώ στο Internet μπορεί να βρεθεί στα 49,99 δολάρια!
Την τρίτη θέση καταλαμβάνει το Motorola DROID RAZR MAXX με Android OS. Αν και δεν σημειώνεται η διαφορά στις πωλήσεις των τριών, αξίζει να αναφερθεί πως στην κατηγορία «Cell Phones & Accessories», το RAZR MAXX είναι στο 278 και το μαύρο και θαλασσί Lumia να είναι στο 119 και 214 αντίστοιχα.
Eπίσης πολλοί χρήστες αναφέρουν πως το Lumia 900 έχει «θέματα» σύνδεσης σε 4G LTE δίκτυα, κάτι που η AT&T θα πρέπει να κοιτάξει και να επιδιορθώσει άμεσα.

πηγή myphone.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα