Πρόταση 300.000.000 για Νεϊμάρ ετοιμάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μια μεταγραφή η οποία θα στοιχίσει όσο ένας ετήσιος προϋπολογισμός μιας από τις καλές ομάδες στην Ευρώπη, έχει βάλει ως στόχο να κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα «Sun». Η «κόκκινοι διάβολοι» μετά την απώλεια του Πέδρο που επέλεξε την Τσέλσι, θέλουν να κάνουν το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» το οποίο θα ενισχύσει τόσο αγωνιστικά την ομάδα, όσο και την εμπορικότητα της. Ο ποδοσφαιριστής που θέλει ο Λουίς Φαν Χάαλ να πάρει στο Μάντσεστερ

είναι Νεϊμάρ και το ποσό που θα χρειαστεί να δαπανηθεί αγγίζει τα 300 εκατομμύρια ευρώ ή σε λίρες τα 240 εκατομμύρια.

Με ένα τέτοιο ποσό η μεταγραφή είναι εφικτή καθώς εάν θελήσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής η Γιουνάιτεντ μπορεί να πληρώσει την ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του και να τον αποκτήσει και να γράψει ιστορία με την πραγματοποίηση της πιο ακριβής μεταγραφής στο ποδόσφαιρο.

Η ρήτρα του Νεϊμάρ είναι στα 190 εκατομμύρια ευρώ και μαζί με τους φόρους αυτό το ποσό ανεβαίνει στα 225 εκατομμύρια ευρώ, ενώ περίπου εκατό εκατομμύρια, χωρίς τους φόρους, αναμένεται να είναι η αμοιβή του παίκτη για μια πενταετία.

Η Μπαρτσελόνα δεν θέλει να τον παραχωρήσει αλλά να του ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το 2018 και ως εκ τούτου το θέμα είναι να πεισθεί από τον Λουίς Φαν Χάαλ, ότι θα είναι ο παίκτης – σύμβολο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα