Προπηλακισμός βουλευτή από αστυνομικό στην Κάρπαθο

Αστυνομικός προπηλάκισε χθες τον βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Μάνο Κόνσολα, στη διάρκεια εθιμοτυπικής του επίσκεψης στο αστυνομικό τμήμα Καρπάθου.

Ο αστυνομικός, που υπηρετεί στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα, εξύβρισε τον βουλευτή και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, διαμαρτυρόμενος για τις περικοπές μισθών.

Την κίνηση του αστυνομικού αποδοκίμασαν ο δήμαρχος Καρπάθου Μιχάλης Χανιώτης και ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς.

«Είναι δεδομένο ότι οι οριζόντιες περικοπές

στους μισθούς του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, συνιστούν άδικη αντιμετώπιση και όταν το επιτρέψουν οι δημοσιονομικές συνθήκες, την επόμενη διετία, θα πρέπει αυτές οι αδικίες να αποκατασταθούν», δήλωσε ο κ. Κόνσολας αναφερόμενος στο περιστατικό.

«Το μεμονωμένο και θλιβερό επεισόδιο, θύμα του οποίου υπήρξα», πρόσθεσε, «καταδεικνύει που οδηγεί η άρνηση και η υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Ο προπηλακισμός ενός βουλευτή μέσα σε αστυνομικό τμήμα, από ένστολο πολίτη, πρέπει να αφυπνίσει όλους».

«Αγωνίζομαι για το δικαίωμα του κάθε πολίτη να διατυπώνει ελεύθερα και ανοιχτά τη γνώμη του. Σέβομαι απεριόριστα τη διαφορετική άποψη, την τεκμηριωμένη διαφωνία. Δεν αποδέχομαι όμως, όπως όλοι, τη βία και τις ύβρεις», συνέχισε ο βουλευτής.

Keywords
Τυχαία Θέματα