Προφυλακιστέος ο 20χρονος που σκότωσε την αεροσυνοδό

Προφυλακιστέος κρίθηκε ύστερα από την απολογία του στην δ' ειδική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 20χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε την 25χρονη αεροσυνοδό στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για ατύχημα μετά από καβγά που είχε με το θύμα, ενώ εξέφρασε φόβους για τυχόν αντίποινα από τους οικείους της σε βάρος της οικογενείας του.

Επίσης, ο 20χρονος σπουδαστής στη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού υποστήριξε ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν σε διάσταση με την νεαρή αεροσυνοδό, ύστερα από επιθυμία της. Σε μια προσπάθεια επαναπροσέγγισής τους, το βράδυ της 10ης Αυγούστου συναντήθηκε μαζί της σε σπίτι συγγενικού του προσώπου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Η συνάντηση όμως κατέληξε σε καβγά καθώς εκείνη επέμενε να χωρίσουν.

Οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια, όπως είπε, και την έσπρωξε με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στο κεφάλι. Τον ισχυρισμό αυτό, όμως, έρχεται να καταρρίψει η ιατροδικαστική εξέταση, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, κάνει λόγο για στραγγαλισμό, συνέπεια του οποίου επήλθε ο θάνατος της 25χρονης αεροσυνοδού.

Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα, τελικά εισαγγελέας και ανακρίτρια τον έκριναν ομοφώνως προφυλακιστέο, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή. Για την ίδια υπόθεση κινείται ποινική διαδικασία σε βάρος των γονιών του 20χρονου για ψευδορκία. Σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσαν ψευδώς στις αστυνομικές αρχές ότι ο γιος τους εξαφανίστηκε, ενώ εκείνος κρυβόταν στο εξωτερικό προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του, καθώς από την πρώτη στιγμή οι υποψίες της Ασφάλειας στράφηκαν προς το μέρος του.

Keywords
Τυχαία Θέματα