Προ αποφάσεων για το θέμα Βουδούρη, ο ΣΥΡΙΖΑ

Τον Οδυσσέα Βουδούρη θα συναντήσει σήμερα (10/02) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να καταλήξει στην οριστική επίλυση του θέματος που προέκυψε με την υποψηφιότητά του στην Πελοπόννησο.

Στην απόφαση της Κουμουνδούρου θα συνυπολογιστούν και οι απόψεις τον τοπικών οργανώσεων αλλά και η θέση που έχει εκφράσει προς

τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Βουδούρης ότι θα υποβάλλει την παραίτησή του, αν δεν στηριχθεί από τις οργανώσεις.

Η Μεσσηνία «μίλησε»...

Δεν αποδέχεται την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη, για την περιφέρεια Πελοποννήσου, η νομαρχιακή επιτροπή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ . Με συντριπτική πλειοψηφία (25 κατά, 7 λευκά και σημειωτέον καμία θετική ψήφο), η Ν.Ε. καταψήφισε την υποψηφιότητα Βουδούρη που πρότεινε η ηγεσία του κόμματος για την περιφέρεια Πελοποννήσου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών παρουσία του κ. Βίτσα και του βουλευτή Θανάση Πετράκου.
Υπενθυμίζεται ότι με επιστολή τους προς την Πολιτική Γραμματεία, αλλά και την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας είχαν επίσης απορρίψει την υποψηφιότητα Βουδούρη τονίζοντας ότι δεν είναι καλή για το κόμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα