Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Πρώτη οσμή τίτλου

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Μεγάλη αναμέτρηση στο «Έμιρεϊτς». Η Μάντσεστερ Σίτι κοντράρεται με την Λίβερπουλ. Οι «πολίτες» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην Σέφιλντ. Έγιναν αλλαγές για να ξεκουραστούν αρκετοί ποδοσφαιριστές, όμως η ποιότητα του ρόστερ της έκανε την διαφορά. Στο Τσάμπιονς Λιγκ επικράτησε 3-0 του Ολυμπιακού. Άνοιξε νωρίς το σκορ και έριξε ταχύτητα αλλά πέτυχε άλλα δύο γκολ και καθάρισε τη νίκη.

Από την άλλη, 

η Λίβερπουλ έρχεται από τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Γουέστ Χαμ. Δυσκολεύτηκε λίγο αλλά μπόρεσε να πάρει το τρίποντο. Μεσοβδόμαδα ταξίδεψε στο Μπέργκαμο, όπου και διέλυσε την Αταλάντα με 5-0. Μπήκε με πατημένο το γκάζι και κυριάρχησε. Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα και πήρε μια εμφατική νίκη.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: “Αλεπούδες” και “Λύκοι”

Δυνατό παιχνίδι και στο «Κινγκ Πάουερ». Η Λέστερ αντιμετωπίζει την Γούλβς. Οι «αλεπούδες» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 4-1 κόντρα στην Λιντς. Εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις ευκαιρίες τους και πήραν εύκολα το τρίποντο. Μεσοβδόμαδα διέλυσαν με 4-0 την Μπράγκα στο Γιουρόπα Λιγκ και έκαναν το τρία στα τρία στην διοργάνωση.  Από την άλλη, η Γούλβς έρχεται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Ξεκίνησε φορτσάτη και καθάρισε νωρίς το παιχνίδι. Έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Άρσεναλ υποδέχεται την Άστον Βίλα και η Γουέστ Μπρομ αντιμετωπίζει την Τότεναμ.

Δείτε ακόμη: Ηχηρό χαστούκι στον Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος 0-1 στο ΟΑΚΑBαυαρική υπόθεση το Der Klassiker, 3-2 η Μπάγερν την ΝτόρτμουντΠέντε στην Μπέτις η Μπάρτσα, τέσσερα στην Κάντιθ η “Ατλέτι”
Keywords
Τυχαία Θέματα