Πρέλεβιτς: «Ό,τι καλύτερο στον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης»

Το εγκώμιο του Ιβάν Σαββίδη έπλεξε ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε για όλους και για όλα, σημειώνοντας πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει την υπομονή να κάνει σημαντικά πράγματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του «Δικέφαλου».

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπάνε Πρέλεβιτς δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στον ΠΑΟΚ

τα τελευταία 25 χρόνια στα οποία τουλάχιστον εγώ βρίσκομαι στην Ελλάδα. Δεν το λέω μόνο επειδή τυγχάνει να έχει την οικονομική δυνατότητα. Επιχειρηματίες, άλλωστε, πέρασαν πολλοί. Σε αυτόν τον άνθρωπο βλέπω διάθεση να λειτουργήσει με κανόνες. Να βάλει τις βάσεις, έχει πρόγραμμα και πλάνο. Είναι επιχειρηματίας, δεν ήρθε να χάσει λεφτά, έχει ένα σκοπό να εξυπηρετήσει. Αυτά ήταν πράγματα που αντιλήφθηκα από τις δυο φορές που συναντήθηκα μαζί του, ενώ πολύ περισσότερες έχω συζητήσει με τους συνεργάτες του. Η νοοτροπία του προφανώς και επειδή έχει δραστηριοποιηθεί σε μια άλλη χώρα επιχειρηματικά με διαφορετικές συνθήκες είναι πολύ διαφορετική από αυτή που έχουμε συνηθίσει. Δείχνει διάθεση να κάνει πράγματα με τον δικό του τρόπο. Αυτό μου αρέσει και του εύχομαι κάθε επιτυχία στο εγχείρημά του.

«Επειδή ήμουν επί Θοδωρή Ζαγοράκη στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και επειδή γενικότερα γνωρίζω πώς έχει η κατάσταση ειδικά στο ποδόσφαιρο όπου πάντα οι προσδοκίες και η πίεση είναι μεγάλες, δεν υπάρχει υπομονή. Όταν υπάρχει έλλειψη υπομονής, έμμεσα από το περιβάλλον πιέζεσαι για να φτάσεις γρήγορα στο αγωνιστικό αποτέλεσμα. Όταν πας γρήγορα να φτάσεις στο αγωνιστικό αποτέλεσμα, πολλές φορές αναγκάζεσαι να ρισκάρεις οικονομικά. Όταν ρισκάρεις οικονομικά, θέτεις σε κίνδυνο την εταιρεία. Όλα είναι αλυσίδα. Ο Σαββίδης, βλέπω, είμαι σίγουρος πως δεν θα λειτουργήσει έτσι. Δεν είναι άνθρωπος που λέει λόγια στον αέρα κι αυτό νομίζω πως το έχουν ήδη καταλάβει όσοι συναναστρέφονται μαζί του αλλά κι από τις πράξεις του. Για την ώρα, αυτό που αποκλειστικά τον απασχολεί είναι το ποδόσφαιρο.»

Keywords
Τυχαία Θέματα