Πώς θα «διώξουν» τον Αγγελόπουλο από το Survivor!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Οι διαρροές έδιναν και έπαιρνα από το βράδυ της Δευτέρας για το ποιος αποχωρεί από το «Survivor». Ωστόσο η η Ευριδίκη Βαλαβάνη… κατάφερε να μείνει καθώς υποτίθεται ότι η μάχη δόθηκε ψήφο με ψήφο και τελικά αποχώρησε η Λάουρα.

Πρόσωπα που είναι κοντά στην Ευριδίκη προετοιμασμένα από το κύμα μίσους που υπήρχε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εναντίον της αθλητικογράφου έδωσαν μαζικά γραμμή για θετική ψήφο στο πρόσωπό της….

Πλέον ηγείται ξεκάθαρα της κλίκας και στην επόμενη αποχώρηση από τους «Διάσημους» (μια από τις τελευταίες καθώς

θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα η τελική ένωση) θα προσπαθήσει μαζί με τον Bo και τον Κοκκινάκη να διώξουν τον Ντάνο. Ο πιο έμπειρος τηλεοπτικά Γιώργος Χρανιώτης προς το παρόν δείχνει αποστασιοποιημένος και περιμένει να δει πως θα διαμορφωθούν οι εξελίξεις.

Οι πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο λένε πως οι «Διάσημοι» γνωρίζουν την συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού προς τον σκιαθίτη δάσκαλο του σκι ωστόσο δεν έχουν πλήρη εικόνα για τα συναισθήματα λατρείας που έχουν εκδηλωθεί στη χώρα μας προς το πρόσωπό του.

Και θεωρούν πως ακόμη και τώρα μπορεί να βρεθεί εκτός παιχνιδιού. Λάθος υπολογισμοί ή εγωπάθεια σε σχέση με την … «αναγνωρισιμότητά» τους;

Προφανώς συνδυασμός και των δύο…

Το άρθρο Πώς θα «διώξουν» τον Αγγελόπουλο από το Survivor! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα