Πώς η Ρεάλ «καθάρισε» στο Μπερναμπέου με 2-0 τη Ρόμα (video)

Το τελικό σκορ αδικεί τη Ρόμα που προσπάθησε για τη μεγάλη ανατροπή στη Μαδρίτη με αποτέλεσμα να βρεθεί πολλές φορές κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Η Ρεάλ νίκησε με 2-0, όπως και στο πρώτο ματς, και προκρίθηκε στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν και το 2-0 του πρώτου αγώνα δεν έδινε πολλές ελπίδες στη Ρόμα, οι παίκτες του Σπαλέτι μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να κυνηγήσουν το θαύμα, τη στιγμή που στην Ρεάλ

το είχαν… πάρει στην πλάκα. Έτσι λοιπόν, οι Ρωμαίοι βρήκαν χώρους, χτύπησαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν το πολυπόθητο γκολ που θα έβαζε… φωτιά στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, στο 14’ ο αμαρκάριστος Τζέκο πλάσαρε άουτ σε μοναδικό τετ α τετ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το τελείωμα του Σαλάχ στο 28’. Η Ρεάλ άρχισε να ξυπνάει μετά το μισάωρο και απείλησε, κυρίως, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ίδια ήταν όμως η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο Σαλάχ στο 50’ και στο 56’, έχασε δύο μοναδικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Τελικά, στο 64’ ο Λούκας Βάσκες έβγαλε την σέντρα, ο Ρονάλντο πετάχτηκε πιο γρήγορα από τον Μανωλά και έκανε το 1-0, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χάμες, έκανε το 2-0 που ήταν και τελικό σκορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα