Πώς έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης – Φωτογραφίες και video από το θανατηφόρο τροχαίο

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί στην Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο αυτοκίνητο επέβαιναν μαζί με τον τραγουδιστή ακόμη δύο γυναίκες. To αυτοκίνητο έβγαινε από την πύλη του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου με κατεύθυνση προς Αθήνα. Πάνω στη γέφυρα, στο ύψος της στροφής που βγάζει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, πιθανότατα λόγω υπερβολικής ταχύτητας, και

το όχημα προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Παντελής Παντελίδης διακομίστηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Λόγω του ότι δεν βρέθηκε πάνω στον τραγουδιστή κάποιο στοιχείο, δεν μπορούσε να γίνει και τυπικά η αναγνώριση. Ετσι, κλήθηκαν στο νοσοκομείο οι γονείς του τραγουδιστή, αλλά και ο επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων με τον οποίο συνεργαζόταν, ο οποίος τελικά έκανε και την αναγνώριση.

Οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα μαζί με τον Παντελή Παντελίδη είναι τραυματισμένες -η μία μάλιστα, κατά πληροφορίες, είναι μερικώς ακρωτηριασμένη.

Δείτε φωτογραφίες του enikos.gr από το τροχαίο:

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Διαβάστε επίσης:

Keywords
Αναζητήσεις
pos pethane o padelidis, video o padelibis pos pehtane
Τυχαία Θέματα