«Πονοκέφαλος» για τη ΔΗΜΑΡ οι διαφωνούντες

Ολοένα και πληθαίνουν στους κόλπους της ΔΗΜΑΡ οι βουλευτές που δηλώνουν ότι θα καταψηφίσουν το νέο πακέτο μέτρων στη βουλή, κάτι που -όπως είναι φυσικό- έχει προκαλέσει τριγμούς στην εσωκομματική συνοχή.

Μπορεί διά στόματος του γραμματέα του κόμματος, Σπύρου Λυκούδη, να διαβεβαιώθηκε ότι «στο κόμμα μας δεν υπάρχει ποινολόγιο», ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που δείχνουν την πόρτα της εξόδου και εισηγούνται την πολιτική απομόνωση των διαφωνούντων.

Μετά

τους βουλευτές Οδ. Βουδούρη και Γ. Μιχελογιαννάκη που διαφωνούν με το πακέτο των μέτρων, τη «σκυτάλη» πήρε ο βουλευτής Μαγνησίας Π. Μουτσινάς προειδοποιώντας ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα.

Από την πλευρά συνεργατών του Φώτη Κουβέλη τονίζεται ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα διαγραφών όσων καταψηφίσουν, καθώς αυτές οι πρακτικές δεν αρμόζουν στην κουλτούρα ενός αριστερού κόμματος.

Όμως υπάρχει έντονος προβληματισμός για το θέμα καθώς πληθαίνουν όσοι θέτουν ζήτημα κατά πόσο οι διαφωνούντες με την κεντρική γραμμή του κόμματος σε ένα τόσο σοβαρό θέμα μπορούν να συνεχίσουν να το εκπροσωπούν σε άλλα ζητήματα στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής εργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα