Πολύ σκληρός για να πεθάνει

Πολύ σκληρός για να πεθάνει δείχνει ο Ατρόμητος στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, και με την νίκη του κόντρα στην ΑΕΚ στο Περιστέρι (1-0), έμεινε «ζωντανός» στο κυνήγι των πρώτων δύο θέσεων της βαθμολογίας. Το γκολ του Γιάννη Σκόνδρα στο 75’ χάρισε την νίκη στους Περιστεριώτες, δίνοντας τους το δικαίωμα να ονειρεύονται μέχρι και Champions League.

Η

ομάδα του Γιώργου Δώνη έχοντας 5 βαθμούς, υπολείπεται μόλις τρεις από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ενώ είναι σε απόσταση αναπνοής από την ΑΕΚ (6β.), και δύο πόντους πίσω από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, γεγονός που κάνει την ομάδα του Περιστερίου να μην τα παρατάει. Οι γηπεδούχοι πάντως θα μπορούσαν να έχουν... κλειδώσει από νωρίς την νίκη, αν το σουτ του Δημούτσου στο 10’ δεν έβρισκε στο δοκάρι της εστίας του Κωνσταντόπουλου.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να διεκδικήσει με αξιώσεις την νίκη στο Περιστέρι, ενώ το δοκάρι του Λεονάρντο και ένα σουτ του Γκούντγιονσεν ήταν οι μοναδικές αξιόλογες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Πλέον η Ένωση έχασε σημαντικό έδαφος για την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Η βαθμολογία των πλέι-οφ:

Παναθηναϊκός 8 (3-4)

ΠΑΟΚ 7 (3-3)

ΑΕΚ 6 (5-4)

Ατρόμητος 5 (5-5)

Η επόμενη αγωνιστική (5η):

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός

Keywords
Τυχαία Θέματα