Πόλο: Ισοπαλία με Ιταλία για την Εθνική Ανδρών

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η Εθνική Ανδρών αναδείχθηκε ισόπαλη 9-9 της Ιταλίας στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής στον Α΄ όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης και κατετάγη στην τρίτη θέση, πίσω από το Μαυροβούνιο και τη «σκουάντρα ατζούρα».

Η Εθνική προκρίθηκε στα προημιτελικά και την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά μία εκ των Σερβία ή Κροατία. Στο ξεκίνημα του αγώνα η Ελλάδα προηγήθηκε 4-1 με δύο γκολ

του Μυλωνάκη και από ένα των Αφρουδάκη και Βλαχόπουλου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι «ατζούρι» του Σάντρο Καμπάνια πέτυχαν τέσσερα τέρματα και το σκορ έγινε 4-6 υπέρ της Ιταλίας, η ελληνική ομάδα μείωσε σε 7-6 με τον Κολόμβο, αφού μεσολάβησε ένα… νεκρό διάστημα 9.5 λεπτών χωρίς να παραβιαστεί η ιταλική εστία.

Οι Ιταλοί διατήρησαν ένα μικρό προβάδισμα με 8-7 για να φτάσουν στην τελευταία περίοδο αυξάνοντας τη διαφορά στα δύο τέρματα με τον Φιλιόλι. Η ελληνική ομάδα όμως δεν είχε πει την τελευταία λέξη, αφού όχι μόνο ισοφάρισε σε 9-9 με γκολ των Βλαχόπουλου και Γούνα, αλλά στα τελευταία δευτερόλεπτα έχασε την ευκαιρία να πάρει ακόμη και τη νίκη, όταν με παίκτη παραπάνω δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την επίθεσή της.

Το άρθρο Πόλο: Ισοπαλία με Ιταλία για την Εθνική Ανδρών εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα