Πόλο Α1 γυναικών Ολυμπιακός: Πρωταθλήτριες για 10η σερί χρονιά!

Μετά το ιστορικό 10ο σερί πρωτάθλημα τα κορίτσια της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού έβγαλαν τα σκουφάκια και τα μαγιό τους, έβαλαν τα καλά τους και έσπευσαν να γιορτάσουν την κούπα. Το ραντεβού είχε δοθεί σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής και τα κορίτσια ήταν προσκεκλημένα στο πάρτι του Σάκη Ρουβά και του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Μπορεί η χρονιά να μην συνοδεύτηκε όπως το 2021 και το 2022 με την Ευρωλίγκα αλλά τα θρυλικά κορίτσια έκαναν και πάλι νταμπλ στην Ελλάδα

και οδήγησαν το τμήμα στο 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Οι πρωταθλήτριες αν και δεμένες και ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως χωρίστηκαν σε δύο… στρατόπεδα στο νυχτερινό κέντρο. Από τη μια οι… ρουβίτσες και από την άλλη οι φαν του Αργυρού. Τραγούδησαν με την ψυχή τους τις μεγάλες επιτυχίες και των δύο και όταν ο Σάκης Ρουβάς σήκωσε την κούπα στον αέρα … έπεσε το μαγαζί.

Πόλο Α1 γυναικών, Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 10-5: Πρωταθλήτριες για 10η σερί χρονιά!

Οι “ερυθρόλευκες” επικράτησαν εύκολα με 10-5 της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο “Πέτρος Καπαγέρωφ” του Πειραιά, έφτασαν στο 3-0 στους τελικούς των πλέι-οφ και για τέταρτη διαδοχική χρονιά ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα με το απόλυτο νικών.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-2, 2-1, 2-2

Ολυμπιακός (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου, Τριχά, Ξενάκη 1, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τορνάρου, Βασιλική Πλευρίτου 2, Κρίστμας 3, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Σάντα.

Βουλιαγμένη (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου 1, Ριτζ 1, Κουρεμέτη, Ράις 2, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόλο Α1, Ολυμπιακός, Πρωταθλήτριες, 10η,polo a1, olybiakos, protathlitries, 10i