«Πόλεμος» Ακρίτα με Μπογδάνο – Γιατί του στέλνει εξώδικο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στα «μαχαίρια» η Έλενα Ακρίτα με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, με αφορμή ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την αυτοκτονία του επιχειρηματία Κωνσταντίνου Μαμιδάκη.

Με εξώδικο απαντά η κ. Ακρίτα στον Δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ. Ο οποίος σύμφωνα με την ίδια αναφέρθηκε στην ανάρτησή της και το πρόσωπό της με απαξιωτικό ύφος.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η κ. Ακρίτα

γνωστοποίησε την πρόθεσή της να κινηθεί νομικά και εξέφρασε την ενόχλησή της:
«Σε εκπομπή του ΣΚΑΙ και – με αφορμή την τραγική αυτοκτονία του επιχειρηματία Κυριάκου Μαμιδάκη – ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρθηκε στο όνομα μου και σε σχετική ανάρτησή μου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, χωρίς ωστόσο να αναγνώσει το περιεχόμενό της. Ακολούθως, προέβη σε χαρακτηρισμούς για το άγνωστο στο κοινό περιεχόμενο της ανάρτησης μου, υπονοώντας κατά τρόπο που θεωρεί ότι δεν τον εκθέτει, ηθικά και ποινικά ότι το ‘άγνωστο’ κείμενό μου, αξίζει την απαξίωσή του. Προφανώς και θα ακολουθήσει εξώδικος επιστολή μου, ωστόσο νιώθω την ανάγκη να πω ότι αφού επιλέξαμε να κρινόμαστε για το δημόσιο λόγο μας, οφείλουμε να ακολουθούμε όλοι, κρίνοντες και κρινόμενοι την στοιχειώδη δεοντολογία. Η οποία επιβάλλει να καταστεί γνωστό το κρινόμενο, χρονικά πριν την εκφορά της περί αυτού κρίσης».

Το άρθρο «Πόλεμος» Ακρίτα με Μπογδάνο – Γιατί του στέλνει εξώδικο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα