Ποια είναι η 28χρονη που χρίστηκε υπεύθυνη για το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες για την δημιουργία πρωθυπουργικού γραφείου στην Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της σχετικής εξαγγελία που είχε κάνει ο Αλέξης Τσίπρας στην πρόσφατη ΔΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ThessNews, οι προετοιμασίες είναι εργώδεις

ώστε να είναι όλα έτοιμα στο κτίριο του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης έως την επόμενη Πέμπτη που θα γίνουν τα εγκαίνια με την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα. Την ευθύνη λειτουργίας του γραφείου του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει η 28χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου που συγκαταλέγεται στην νέα γενιά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποια είναι η Κατερίνα Νοτοπούλου

Η Κατερίνα Νοτοπούλου γεννήθηκε το 1988, ενώ η καταγωγή της είναι από τη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το 17ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, συνέχισε τις σπουδές της στην Ψυχολογία στο ΑΠΘ, ενώ είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο πεδίο των Ευρωπαϊκών Πολιτικών Νεολαίας. Επιπρόσθετα έχει λάβει εκπαίδευση στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και στην Ανάλυση Πολιτικού Λόγου.

Είναι για πολλά χρόνια μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ ήταν υποψήφια βουλευτής στην περιφέρεια Α’ Θεσσαλονίκης κατά την εκλογική μάχη του Ιανουαρίου του 2015. Επίσης είναι μέλος της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Θεσσαλονίκης, «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη», όπου κατά την προεκλογική περίοδο του Μαίου του 2014 είχε την ευθύνη της εκπροσώπησης στα ΜΜΕ της παράταξης.

Ταυτόχρονα έχει καταγράψει σημαντική δράση στα κινήματα και στις δομές αλληλεγγύης.

Το άρθρο Ποια είναι η 28χρονη που χρίστηκε υπεύθυνη για το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα