Ποδόσφαιρο αξιώσεων και νέα νίκη για την Καλλονή

Τη δεύτερη φετινή νίκη της πέτυχε η Καλλονή η οποία επικράτησε δίκαια του αγνώριστου ΠΑΣ στο σχεδόν άδειο ΟΑΚΑ. Το χρυσό γκολ για τους Λέσβιους, που έπαιξαν εξαιρετικά για 60 λεπτά, πέτυχε ο Λεοζίνιο

Αν κάποιος αδαής, όπως γράφει το contra.gr παρακολουθούσε το ματς θα έφτανε στο συμπέρασμα ότι η Καλλονή παίζει χρόνια στην κατηγορία και ότι ο ΠΑΣ μόλις ανέβηκε σ'

αυτήν. Οι νησιώτες κυριάρχησαν απολύτως στο πρώτο ημίχρονο και αναγκάζοντας τους μέσους του αντιπάλου τους να κάνουν πολλά λάθη, πήραν μπάλες στα πόδια τους και έφτασαν ουκ ολίγες φορές κοντά στο γκολ.

Στην κορυφαία εξ αυτών ο εξαιρετικός Μανούσος σημάδεψε το δοκάρι στο 31' ενώ ο ίδιος παίκτης αστόχησε σχεδόν εξ επαφής στο 38' κόντρα σε μία άμυνα που έψαχνε τα πατήματά της. Ο ΠΑΣ είχε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξή του και οι ποδοσφαιριστές που ήταν επιφορτισμένοι για δημιουργία δεν ανέλαβαν πρωτοβουλίες.

Η Καλλονή, παίρνοντας θάρρος από την εικόνα του ματς (10-0 οι τελικές στο πρώτο μέρος) ανέβασε την πίεσή της και ευτύχησε να σκοράρει στο 54' με το ωραίο σουτ του Λεοζίνιο από το ύψος της περιοχής.

Ήταν το γκολ που έκρινε το ματς καθώς στο υπόλοιπο του αγώνα ο ΠΑΣ, παρά τις προσθήκες του Παντελίδη, την αλλαγή συστήματος (ο Γιάκος έπαιξε σαν δεύτερος επιθετικός) και την καλή ευκαιρία που έχασε ο Λίλα στο 71' δεν μπόρεσε να αλλάξει τη μοίρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα