Πλήρωσε με τη ζωή της τον εθισμό της- Φρικτός θάνατος για ένα τσιγάρο (pics)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αδιανόητος είναι ο τρόπος που έχασε τη ζωή της η 64χρονη Κίμι Βάρμα, η οποία όταν έβγαλε το κεφάλι της από ένα παράθυρο με σιδεριά για να καπνίσει, αυτό σφήνωσε με αποτέλεσμα η ίδια να πεθάνει από ασφυξία.

Σύμφωνα με τον πρώην σύζυγό της η άτυχη γυναίκα είχε μανία με το να κρατάει το σπίτι της καθαρό από το τσιγάρο αν και η ίδια κάπνιζε με πάθος.

Αυτή της η εμμονή καθώς και το γεγονός ότι φέρεται να είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ και να είχε πάρει φάρμακα φαίνεται ότι αποδείχθηκε θανάσιμος συνδυασμός.

Όπως είπαν

οι διασώστες ο θάνατός της ήταν αγωνιώδης καθώς πρέπει να προσπάθησε πολύ για να απελευθερωθεί προκειμένου να πάρει μια ανάσα μιας και οι βίδες που στήριζαν το κουρτινόξυλο είχαν βγει από τον τοίχο γεγονός που δείχνει ότι προσπάθησε να τραβήξει με δύναμη τις κουρτίνες προκειμένου να βοηθηθεί να απεγκλωβιστεί από τη σιδεριά.

Την 64χρονη είδε ένας πολίτης που έκανε τζόκινγκ και παρατήρησε το άψυχο κορμί της να κρέμεται έξω από το παράθυρο.

Συγγενείς της κατέθεσαν ότι η Κίμι συνήθιζε να βγάζει το κεφάλι της από τα κάγκελα για να καπνίσει.

Η παθολόγος δήλωσε πως η 64χρονη πέθανε από «ασφυξία» αφού είχε καταναλώσει αλκοόλ και είχε πάρει παυσίπονα.

Μετά την έρευνα, η κόρη της κυρίας Βάρμα, Πία είπε: «Δεν το είπα ποτέ στη μαμά μου, αλλά περίπου ένα μήνα πριν το θάνατό της, η θεία μου στην Ινδία με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι είχε επισκεφθεί έναν γκουρού που την προειδοποίησε να μείνει μακριά από κιγκλιδώματα η μητέρα μου διαφορετικά κάτι κακό θα της συνέβαινε. Είναι πράγματι πολύ περίεργο».

Η άτυχη 64χρονη Κίμι Βάρμα πλήρωσε με τη ζωή της το πάθος της με το τσιγάρο.

Το άρθρο Πλήρωσε με τη ζωή της τον εθισμό της- Φρικτός θάνατος για ένα τσιγάρο (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα