Πιστοί στις 4 ίντσες οι fan των iPhone

Δεν εγκαταλείπουν τα αγαπημένα τους τηλέφωνα των 4 ιντσών για τα …θηρία με μεγαλύτερη οθόνη, οι φίλοι των iPhone, εν αντιθέσει με τους κατόχους άλλων κινητών τηλεφώνων που προτιμούν τις μεγαλύτερες συσκευές.

Σύμφωνα με έρευνα της Mixpanel, σχεδόν ένας στους τρεις κατόχους συσκευών της Apple (32,22%) διαθέτουν συσκευή με διαγώνιο τεσσάρων ιντσών.
Δεν αντικατέστησαν το κινητό τους με νεώτερη και μεγαλύτερη σε μέγεθος συσκευή iPhone,

επιμένοντας στις μικρότερες και πιο βολικές στο χέρι συσκευές.
Ειδικότερα, το iPhone 5s, η νεότερη από τις συσκευές τεσσάρων ιντσών της Apple, αντιπροσωπεύει κάτι λιγότερο από το 20% του συνόλου των ενεργών συσκευών iPhone, ακολουθούμενο από το iPhone 5 με 7,53% ενώ έπεται το πλαστικό iPhone 5c με μερίδιο 5,66%.

Σύμφωνα με το Mac Rumors, οι χρήστες που θέλουν μία συσκευή αυτού του μεγέθους θα πρέπει να αρκεστούν σε κάποια από τις τρεις παραπάνω επιλογές, χάνοντας όμως έτσι ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά που η εταιρεία έχει ενσωματώσει στα νεότερα και μεγαλύτερα μοντέλα της (Apple Pay, 3D Touch, Live Photos).

Πάντως, η Apple που θέλει να καλύψει το συγκεκριμένο κενό, λανσάρει μία νέα συσκευή το iPhone 5se με οθόνη τεσσάρων ιντσών αλλά με τον νεότερο επεξεργαστή A9, τη λειτουργία Live Photos και τιμή διάθεσης που δεν θα ξεπερνά τα 500 δολάρια.
Η συσκευή αναμένεται να βγει στην κυκλοφορία στις 15 Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα