Πιπιλή: Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κι ας το πάρουν όλοι χαμπάρι

«Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κι ας το πάρουν όλοι χαμπάρι… να θυμηθούμε τι γινόταν με τις αγριότητες του ΣΥΡΙΖΑ του 4%», σχολίασε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή σχετικά με το θέμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και την ένταση που έχει προκληθεί.

«Ο κ. Μαντάς με την κ. Φωτίου πήγαν να μπουν με τον τσαμπουκά στο ΕΚΠΑ.

Ο κ. Μαντάς άδειασε την κ. Φωτίου, λέγοντας πολύ προσεκτικά ότι και τα πανεπιστήμια πρέπει να ελέγχονται», είπε η ίδια, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Μια υπάλληλος του ΕΚΠΑ είχε βγει από το διοικητικό μέγαρο και γύρισε μετά 2 – 3 ώρες, ο φύλακας δεν την άφησε να μπει και είπε στην κυρία Φωτίου να μεσολαβήσει για να μην της περικόψουν ό, τι προβλέπει ο νόμος!», δήλωσε η κα Πιπιλή.

«Αυτή η ασυδοσία πρέπει να σταματήσει, η κα Φωτίου είπε ότι κλειδώνουν τους υπαλλήλους, όπου φυλάσσονται οι είσοδοι κι ότι οι υπάλληλοι κινδυνεύουν να καούν όλοι ζωντανοί», συμπλήρωσε η βουλευτής της ΝΔ.

«Λέω συνέχεια να φέρει η κυβέρνηση τις αλλαγές στον συνδικαλιστικό νόμο που έχει έτοιμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης κι ας έλθουν οι εναπομείναντες παλαιοπασόκοι που είναι ακόμη στο ΠΑΣΟΚ να τις καταψηφίσουν διατηρώντας ένα νόμο που προβλέπει να μην εργάζονται ποτέ οι συνδικαλιστές» δήλωσε εξάλλου η βουλευτής της ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα