Πιο έρωτας… πεθαίνεις!

Από την Άννα Τσιάλτα

Έχουμε τη φτώχεια μας στην τσέπη, έχουμε και τη φτώχεια στο κουτσομπολιό. Πού ’ναι εκείνα τα ωραία χρόνια που ασχολούμασταν με τον έρωτα της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη; Της Γωγούς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα; Που ασχολούμασταν με τις κατακτήσεις του Θοδωρή Ζαγοράκη; Στο καλλιτεχνό-αθλητικό κομμάτι. Γιατί στο σκέτο καλλιτεχνικό είχαμε έρωτες λαμπερούς, που με αγωνία περιμέναμε την επιβεβαίωση από τους πρωταγωνιστές. Θα ξεχάσουμε τον έρωτα της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη; Και κυρίως της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο; Τι όμορφα καλοκαίρια η αλήθεια. Χαιρόσουν να διαβάζεις περιοδικά στην παραλία !

Τώρα τι έχουμε τα έρμα; Τον έρωτα της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Σάββα Γκέντσογλου, που σου λέει ότι στην αρχή, όπως όλοι οι celebrities, επιδόθηκαν σε ένα «κρυφτούλι», αλλά μετά αποφάσισαν να παραδεχτούν τη σχέση τους και να διαλαλήσουν τον έρωτά τους. Και να κάνει και την αυτοκριτική του, αφού παραδέχεται ότι ήταν λάθος που πήγε με το κατά 14 χρόνια μεγαλύτερο κορίτσι του στη Μύκονο.

Να πεθάνω τώρα ή μετά; Πέστε μου τι να κάνω η δόλια κακομοίρα … Πού ζει το ζεύγος και δεν ξέρει ότι οι φωτογράφοι στη Μύκονο είναι περισσότεροι από τους κατοίκους; Κι άντε πες ότι ο Γκέντσογλου είναι μικρός και δεν ξέρει ακόμη, η Ηλιάδη δεν ήξερε τι θα συναντούσε στο κοσμοπολίτικο νησί; Όχι αγάπη μου… η φτώχεια θέλει καλοπέραση!

Keywords
Τυχαία Θέματα