Πήλιο: Ξυλοκόπησε τον πατέρα του και τον πέταξε ημίγυμνο στο δρόμο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένας 78χρονος κάτοικος της Πορταριάς Πηλίου βρέθηκε ημίγυμνος και άσχημα χτυπημένος ύστερα από έντονο καυγά που είχε με τον 41χρονο γιό του.

Η νύφη του ηλικιωμένου είχε νωρίτερα τηλεφωνήσει την αστυνομία ζητώντας τους βοήθεια λέγοντας πως ο 41χρονος άνδρας δέρνει άσχημα τον πατέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η πολλοστή φορά που ο 41χρονος ερχόταν στα χέρια με το πατέρα του για οικονομικές διαφορές.

Ενώ ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος στο σημείο όπου βρισκόταν ημίγυμνος και αιμόφυρτος ο ηλικιωμένος άνδρας δήλωσε πως κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ ενώ τον μετέφερε προς την πλατεία του χωριού μακριά από το σπίτι ώστε να έρθει να τον παραλάβει το πλήρωμα.

Ενώ ο αστυνομικός καταθέτοντας στο δικαστήριο είπε «Το σπίτι είχε παντού αίματα από παλάμες, στα έπιπλα, στους τοίχους. Είναι και ο 41χρονος και ο πατέρας του αγρίμια». Εξάλλου όπως σημείωσε δεν ήταν η πρώτη φορά που πατέρας και γιος είχαν φθάσει στα άκρα.

Τελικά ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου παρέμεινε προς νοσηλεία. Ενώ ο 41χρονος δράστης του ξυλοδαρμού συνελήφθη στο νοσοκομείο όπου είχε πάει για να πληροφορηθεί για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του.

Ενώ ο 41χρονος δήλωσε στα δικαστήρια «Ο πατέρας μου έχει νεύρα. Η μητέρα μου ζήτησε τρεις φορές να νοσηλευτεί. Κάνει φασαρίες στο σπίτι. Έχει χτυπήσει και τη γυναίκα μου. Έχω δύο παιδιά«.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε για την ενοχή του κατηγορούμενου για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη και τον καταδίκασε σε πέντε χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή. Μετά το πέρας της δίκης οδηγήθηκε στην φυλακή.

Πηγή: taxydromos.gr

Το άρθρο Πήλιο: Ξυλοκόπησε τον πατέρα του και τον πέταξε ημίγυμνο στο δρόμο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα