«Πικάντικος» τσακωμός στη Βουλή μεταξύ Νεράντζη – Κωνσταντοπούλου

Άλλο ένα επεισόδιο «γράφτηκε» στη Βουλή στη κόντρα της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου με κυβερνητικούς βουλευτές, αυτή τη φορά μεταξύ της κας Κωνσταντοπούλου με τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και βουλευτή της ΝΔ Τάσο Νεράντζη.

Αφορμή υπήρξε το θέμα των παραιτήσεων στη

ΝΕΡΙΤ και της μη μετάδοσης της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, με τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέτει αίτημα, προκειμένου να συζητηθεί το εν λόγω θέμα, το οποίο ωστόσο απορρίφθηκε από τους βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ. Υπέρ ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ και Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές, ενώ παρών δήλωσε η Χρυσή Αυγή.

Παράλληλα, η κα Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για «παράνομη ΝΕΡΙΤ», με τον κ. Νεράντζη να λέει ότι «το θέμα της ΝΕΡΙΤ έχει κριθεί από το ΣτΕ» και η κα Κωνσταντοπούλου του ανταπάντησε πως «οι προσλήψεις έχουν κριθεί παράνομες από τα πρωτοδικεία του Ηρακλείου και της Αθήνας».

Τ. Νεράντζης: Σταματήστε εν όψει της προγαμιαίας προετοιμασίας σας.

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Είστε εκτεθειμένος.

Τ. Νεράντζης: Αν εγώ είμαι εκτεθειμένος, εσείς έκθετη και ξέρετε γιατί.

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κατεβείτε από τη θέση σας, δεν σας επιτρέπει το ήθος να είστε πρόεδρος της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας. Γελοιοποιείτε το θεσμό.

Τ. Νεράντζης: Με εμπνέετε…

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Από πού εμπνέεται ο καθένας είναι δικό του θέμα.

Στη συνέχεια κατά την ψηφοφορία στην Επιτροπή σχετικά με το αν θα κληθούν τα μέλη του δ.σ. της ΝΕΡΙΤ που παραιτήθηκαν, ο κ. Νεράντζης ρωτούσε έναν ένα τους βουλευτές, αλλά στη Ζ. Κωνσταντοπούλου είπε «η κυρία…;». «Μην δυσκολεύεστε να προσφωνήσετε ένα συνάδελφό σας», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Να ξεφωνίσω;», απάντησε ο Τ. Νεράντζης.

Keywords
Τυχαία Θέματα