Πήγε με αγροτικό να…μπουκάρει στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης! (video)

Πρωτόγνωρες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης!

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 11.00, όταν αγροτικό με την ελληνική σημαία έφτασε μέχρι την καγκελόπορτα του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης και προσπάθησε να τη ρίξει!

Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, με το αγροτικό να χτυπάει την καγκελόπορτα, πίσω από την οποία υπήρχε κλούβα των ΜΑΤ για λόγους ασφαλείας.

Κάποια στιγμή ο οδηγός βγήκε από το όχημα και συνέχισε να διαμαρτύρεται μαζί με τους υπόλοιπους διαδηλωτές.

Την

ίδια ώρα, βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Άγαλμα του Βενιζέλου από μέλη του ΠΑΜΕ, του ΠΑΣΥ, του ΟΓΕ και του ΜΑΣ. Αρκετές 100άδες κόσμου δίνουν το παρών και συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που πάει να περάσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Δηλώσεις έκαναν το μέλος εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ, Λεωνίδας Στολτίδης και η Πρόεδρος του συλλόγου μικρών και αυτοαπασχολούμενων εμπόρων Θεσσαλονίκης Ράνια Καπετανγιώργη.

Η πορεία των ταξιτζήδων, εμπόρων, επαγγελματιών και βιοτεχνών που ξεκίνησε από τη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους έφτασε στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, λίγο πριν τις 11.00. Οι διαδηλωτές ανάρτησαν μια ελληνική σημαία στα κάγκελα του υπουργείου και παραμένουν έξω από αυτό, έχοντας αποκλείσει την κυκλοφορία στην οδό Αγίου Δημητρίου, όπου έχουν παραταχθεί και τα αυτοκίνητα που πήραν μέρος στη διαμαρτυρία.

Πηγή: Τηλεόραση ΣΚΑΪ, thestival.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα